Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena jakosci technologicznej i konsumpcyjnej miesa swiniodzikow

Tytuł:
Ocena jakosci technologicznej i konsumpcyjnej miesa swiniodzikow
Evaluation of technological and consumption meat quality of hybrids wild-boar and domestic pig
Autorzy:
Stasiak A.
Salyga M.
Babicz M.
Kamyk P.
Burdzanowski J.
Tematy:
jakosc technologiczna
mieso swiniodzikow
jakosc konsumpcyjna
swiniodziki
mieszance
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies