Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Nanofiltracja - nowoczesne technologie membranowe w uzdatnianiu wody i oczyszczaniu sciekow w przemysle spozywczym

Tytuł:
Nanofiltracja - nowoczesne technologie membranowe w uzdatnianiu wody i oczyszczaniu sciekow w przemysle spozywczym
Nanofiltration - a modern membrane technique to process water and sewage in food industry
Autorzy:
Pietraszek M
Tematy:
uzdatnianie wody
przemysl spozywczy
zastosowanie
techniki membranowe
nanofiltracja
oczyszczanie sciekow
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies