Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Rola wybranych preparatow blonnika w ksztaltowaniu wyroznikow tekstury produktu drobno rozdrobnionego

Tytuł:
Rola wybranych preparatow blonnika w ksztaltowaniu wyroznikow tekstury produktu drobno rozdrobnionego
Role of the chosen dietary fibre preparation in shaping of texture of fine comminuted product
Autorzy:
Makala H.
Olkiewicz M.
Tematy:
tekstura zywnosci
blonnik pokarmowy
przetwory miesne
dodatki do zywnosci
poziom tluszczu
analiza sensoryczna
preparaty blonnikowe
farsze drobnorozdrobnione
technologia produkcji
wiazanie wody
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies