Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw obrobki wstepnej na cechy fizyczne suszu z cebuli

Tytuł:
Wplyw obrobki wstepnej na cechy fizyczne suszu z cebuli
Influence of the preliminary treatment on the physical properties of dried onion
Autorzy:
Grochowicz J
Sobczak P.
Krupa R.
Tematy:
warzywa
cebula
plastry
susze warzywne
obrobka wstepna
blanszowanie
suszenie
cechy fizyczne
cechy uzytkowe
vegetable
onion
onion slice
dried vegetable
preliminary treatment
blanching
drying
physical trait
utility property
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies