Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Jakosc miesa koziolkow mieszancow z udzialem 50 procent i 75 procent genow rasy burskiej

Tytuł:
Jakosc miesa koziolkow mieszancow z udzialem 50 procent i 75 procent genow rasy burskiej
Quality of meat of crossbred male kids with 50 percent and 75 percent share of the Boer goat breed
Autorzy:
Stanisz M.
Pietrzak M.
Gut A.
Tematy:
kozy
koza biala uszlachetniona
koza burska
krzyzowanie zwierzat
koziolki
mieszance
genotyp
mieso kozie
jakosc
sklad chemiczny
ocena sensoryczna
smak
zapach
kruchosc miesa
soczystosc
pH1
pH24
przewodnosc elektryczna
wyciek termiczny
wodochlonnosc
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies