Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Okreslenie wplywu dodatku kwasu askorbinowego na wybrane cechy jakosciowe blyskawicznych makaronow ekstrudowanych

Tytuł:
Okreslenie wplywu dodatku kwasu askorbinowego na wybrane cechy jakosciowe blyskawicznych makaronow ekstrudowanych
Autorzy:
Wojtowicz A.
Tematy:
kwas askorbinowy
makarony ekstrudowane
dodatki do zywnosci
przetwory zbozowe
makarony blyskawiczne
makarony
cechy jakosciowe
przetworstwo zbozowe
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies