Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw czasu slodowania ziarna wybranych odmian jeczmienia browarnego na wydajnosc ekstraktu

Tytuł:
Wplyw czasu slodowania ziarna wybranych odmian jeczmienia browarnego na wydajnosc ekstraktu
The effect of malting time of selected cultivars of brewing barley grain on extract productivity
Autorzy:
Blazewicz J.
Liszewski M.
Zembold A.
Tematy:
slodowanie
slod
ekstraktywnosc slodu
wydajnosc ekstraktu
ziarno
odmiany roslin
jeczmien browarny
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies