Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Proba zasatosowania techniki HPLC do oznaczania kwasu mlekowego w sokach jablkowych i fermentowanych sokach warzywnych

Tytuł:
Proba zasatosowania techniki HPLC do oznaczania kwasu mlekowego w sokach jablkowych i fermentowanych sokach warzywnych
Autorzy:
Czerwiecki L.
Szymczyk K.
Tematy:
analiza zywnosci
soki warzywne
zywnosc
fermentacja mlekowa
napoje
kwas mlekowy
chromatografia cieczowa wysokosprawna
napoje fermentowane
sok jablkowy
soki owocowe
przetworstwo owocowo-warzywne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies