Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Enzymatyczna hydroliza skrobi do syropow maltodekstrynowych i skrobiowych. Czesc II. Procesy

Tytuł:
Enzymatyczna hydroliza skrobi do syropow maltodekstrynowych i skrobiowych. Czesc II. Procesy
Enzymatic manufacture of maltodextrins and syrup solids from starch. Part II. Processes
Autorzy:
Bryjak J.
Tematy:
skrobia
hydroliza enzymatyczna
maltodekstryny
syropy skrobiowe
syropy maltozowe
syropy glukozowe
syropy fruktozowe
cyklodekstryny
maltooligosacharydy
enzymy amylolityczne
immobilizacja enzymow
procesy enzymatyczne
reaktory kolumnowe
reaktory membranowe
modele matematyczne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies