Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Changes in sugar and acid composition of 'Ambra' nectarines during shelf life based on non-destructive assessment of maturity by time-resolved reflectance spectroscopy

Tytuł:
Changes in sugar and acid composition of 'Ambra' nectarines during shelf life based on non-destructive assessment of maturity by time-resolved reflectance spectroscopy
Zmiany skladu cukrow i kwasow w nektarynach 'Ambra' podczas obrotu towarowego w odniesieniu do niedestrukcyjnego okreslania dojrzalosci z wykorzystaniem spektroskopii fali odbitej w funkcji czasu
Autorzy:
Jacob S.
Vanoli M.
Grassi M.
Rizzolo A.
Zerbini P.E.
Cubeddu R.
Pifferi A.
Spinelli L.
Torricelli A.
Tematy:
time-resolved
reflectance spectroscopy
sugar
acid composition
soluble solid
maturity
Prunus persica
nectarine
Ambra nectarine
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies