Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wlasciwe ksztaltowanie cech smaku i konsystencji. Stare Jablonki, 06-08 wrzesien 2006

Tytuł:
Wlasciwe ksztaltowanie cech smaku i konsystencji. Stare Jablonki, 06-08 wrzesien 2006
Autorzy:
Zgorzynski P.
Tematy:
konsystencja
mleczarnie
Stare Jablonki konferencja
przetwory mleczne
firma CSK Food Enrichment Poland
mleczarstwo
konferencje
smakowitosc
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies