Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena wartosci wypiekowej maki pszennej i pszenzytniej w zaleznosci od skladu chemicznego

Tytuł:
Ocena wartosci wypiekowej maki pszennej i pszenzytniej w zaleznosci od skladu chemicznego
Autorzy:
Subda H.
Czubaszek A.
Karolini-Skaradzinska Z.
Gil Z.
Tematy:
sklad chemiczny
wartosc wypiekowa
cechy jakosciowe
maka pszenzytnia
maka pszenna
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies