Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Oznaczanie witaminy B1 [tiaminy] w produktach spozywczych metoda HPLC z detekcja fluorescencyjna

Tytuł:
Oznaczanie witaminy B1 [tiaminy] w produktach spozywczych metoda HPLC z detekcja fluorescencyjna
Determination of vitamin B1 [tiamine] in food products by method HPLC with fluorescentes detection
Autorzy:
Przygonski K.
Tematy:
witaminy
detekcja fluorescencyjna
chromatografia cieczowa wysokosprawna
witamina B1
oznaczanie
produkty spozywcze
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies