Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

An attempt to use SAXS method in evaluating different types of wheat flours

Tytuł:
An attempt to use SAXS method in evaluating different types of wheat flours
Autorzy:
Pikus S.
Jamroz J.
Olszewska E.
Wlodarczyk-Stasiak M.
Tematy:
flour
range change
wheat flour
small angle X-ray scattering
milling
wheat
starch structure
starch microstructure
quality
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Small Angle X-ray Scattering (SAXS) has been applied to the study of starch structure in wheat flour. The quality of the range changes of starch microstructure after milling was analysed and a certain relationship of SAXS scattering magnitudes with alveographic study was shown.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies