Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Carcass and meat quality of Friesian, Piemontese x Friesian and Limousin x Friesian young bulls under intensive beef production system in Turkey

Tytuł:
Carcass and meat quality of Friesian, Piemontese x Friesian and Limousin x Friesian young bulls under intensive beef production system in Turkey
Autorzy:
Alcicek A.
Onenc A.
Gungor M.
Tematy:
carcass quality
beef production
intensive fattening
crossbreeding
young bull
Turkey
bull
carcass
quality
intensive system
meat quality
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies