Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ksztaltowanie sie wybranych parametrow fermentacji tresci jelit slepych kurczat brojlerow w badaniach in vitro

Tytuł:
Ksztaltowanie sie wybranych parametrow fermentacji tresci jelit slepych kurczat brojlerow w badaniach in vitro
The formation of selected fermentation parameters of the cecal content of broiler chicken in vitro studies
Autorzy:
Zawadzki W.
Kaczmarek-Oliwa A.
Kroliczewska B.
Mista D.
Tematy:
fermentacja jelitowa
kurczeta
parametry fermentacji
drob
jelito slepe
badania in vitro
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies