Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Durability of tvorogs produced with modified technology and packed with different methods

Tytuł:
Durability of tvorogs produced with modified technology and packed with different methods
Trwalosc serow twarogowych wyprodukowanych wedlug zmodyfikowanej technologii i pakowanych roznymi metodami
Autorzy:
Ziolkowski T.
Panfil-Kuncewicz H.
Staniewska K.
Szpendowski J.
Tematy:
durability
curd cheese
production technology
modified technology
package
different method
vacuum packing
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies