Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wlasciwosci technologiczne i zywieniowe preparatow bialkowych w przetworstwie miesnym

Tytuł:
Wlasciwosci technologiczne i zywieniowe preparatow bialkowych w przetworstwie miesnym
Autorzy:
Rywotycki R.
Tematy:
przetwory miesne
technologia zywnosci
przydatnosc technologiczna
dodatki do zywnosci
preparaty bialkowe
przetworstwo miesa
wartosc odzywcza
wedliny
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies