Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wymagania higieniczno-sanitarne dla miesa drobiowego w panstwach czlonkowskich EWG

Tytuł:
Wymagania higieniczno-sanitarne dla miesa drobiowego w panstwach czlonkowskich EWG
Autorzy:
Anders E
Tematy:
wymagania higieniczno-sanitarne
EWG
mieso drobiowe
mieso
sanitary-hygienic assessment
European Community
poultry meat
meat
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies