Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Batch and continuous propionic acid fermentation using the starch hydrolysates. Part 2. Production of propionic acid

Tytuł:
Batch and continuous propionic acid fermentation using the starch hydrolysates. Part 2. Production of propionic acid
Okresowa i ciagla fermentacja propionowa z uzyciem hydrolizatow skrobiowych. Czesc 2. Produkcja kwasu propionowego na hydrolizatach skrobiowych
Autorzy:
Trojanowska K.
Czaczyk K.
Grajek W.
Tematy:
hodowla mikroorganizmow
kwas propionowy
hydrolizaty skrobiowe
Propionibacterium shermanii
fermentacja propionowa
bakterie
Propionibacterium freudenreichii ssp.shermanii
Propionibacterium jenseni
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies