Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Czynniki wplywajace na dlugosc trwania okresu czerwiu zasklepionego u Apis mellifera carnica

Tytuł:
Czynniki wplywajace na dlugosc trwania okresu czerwiu zasklepionego u Apis mellifera carnica
Autorzy:
Gierchatowski P.
Tematy:
temperatura
dlugosc stadium czerwiu zasklepionego
uwarunkowania
pszczoly
czynniki srodowiska
czynniki genetyczne
Apis mellifera carnica
pszczola krainska
czerw zasklepiony
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies