Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Slaughter value and meat quality of fatteners of white breeds reared on a large scale

Tytuł:
Slaughter value and meat quality of fatteners of white breeds reared on a large scale
Autorzy:
Grzeskowiak E.
Borzuta K.
Strzelecki J.
Buczynski J.T.
Tematy:
porcine carcass
breed
classification
fattener
animal breeding
EUROP system
White breed
slaughter value
meat quality
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies