Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Bioewolucja funkcjonalnych wlasciwosci miesa wolowego poddanego obrobce enzymatycznej w badaniach na szczurach

Tytuł:
Bioewolucja funkcjonalnych wlasciwosci miesa wolowego poddanego obrobce enzymatycznej w badaniach na szczurach
Bioevaluation of functional properties of beef meat treated enzymatically in experiments on rats
Autorzy:
Sawosz E.
Orzechowska A.
Lozicki A.
Tematy:
szczury
wskazniki biochemiczne
krew
badania modelowe
mieso wolowe
obrobka enzymatyczna
badania laboratoryjne
wlasciwosci dietetyczne
mocz
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies