Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of coneflower, thyme and sage extracts in the diet on changes in chicken white meat quality during storage

Tytuł:
Effect of coneflower, thyme and sage extracts in the diet on changes in chicken white meat quality during storage
Wplyw dodatku ekstraktu z jezowki, tymianku i szalwi do paszy na zmiany zachodzace w bialym miesie kurczat podczas przechowywania
Autorzy:
Koreleski J.
Swiatkiewicz S.
Tematy:
thyme
chicken
feed additive
chicken breast meat
animal feeding
diet
meat quality
sage
white meat
fatty acid
plant extract
coneflower
storage
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies