Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw wybranych parametrow na przebieg koagulacji bialek mleka przez preparaty enzymatyczne otrzymane metoda inzynierii genetycznej

Tytuł:
Wplyw wybranych parametrow na przebieg koagulacji bialek mleka przez preparaty enzymatyczne otrzymane metoda inzynierii genetycznej
Autorzy:
Dajnowiec F.
Reps A.
Wisniewska K.
Wasilewski R.
Tematy:
podpuszczka
preparat Hala
preparat Maxiren
preparaty enzymatyczne
inzynieria genetyczna
koagulacja
preparat Chymogen
preparat Chymax
serowarstwo
bialka mleka
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies