Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Rola zamiennikow tluszczowych w ksztaltowaniu mikrostruktury drobno rozdrobnionego produktu miesnego

Tytuł:
Rola zamiennikow tluszczowych w ksztaltowaniu mikrostruktury drobno rozdrobnionego produktu miesnego
Autorzy:
Makala H.
Dolata W.
Tematy:
zawartosc tluszczu
przetwory miesne
skrobia ziemniaczana
blonnik ziemniaczany
mikrostruktura
zamienniki tluszczu
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies