Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zmiany chemiczne i fizykochemiczne miesa wieprzowego normalnego oraz z wadami PSE i DFD mrozonego roznymi metodami w czasie 6-miesiecznego przechowywania w niskich temperaturach

Tytuł:
Zmiany chemiczne i fizykochemiczne miesa wieprzowego normalnego oraz z wadami PSE i DFD mrozonego roznymi metodami w czasie 6-miesiecznego przechowywania w niskich temperaturach
Autorzy:
Kondratowicz J.
Kuldo Z.
Kawalko P.
Tematy:
przechowywanie
cechy fizykochemiczne
mieso PSE
mieso DFD
zmiany fizykochemiczne
zmiany chemiczne
mieso wieprzowe
konferencje
niskie temperatury
Olsztyn konferencja
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies