Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw konserwantu chemicznego na jakosc fermentacji i straty skladnikow pokarmowych w procesie kiszenia kukurydzy w mikrosilosach

Tytuł:
Wplyw konserwantu chemicznego na jakosc fermentacji i straty skladnikow pokarmowych w procesie kiszenia kukurydzy w mikrosilosach
The effect of chemical preservative on fermentation quality and nutrients losses in ensilage process of maize conserved in microsiloses
Autorzy:
Korniewicz A.
Bodarski R.
Kinal S.
Szydlowska A.
Tematy:
konserwanty chemiczne
straty skladnikow pokarmowych
kukurydza
fermentacja
rosliny pastewne
jakosc
kiszenie
kiszonka z kukurydzy
silosy
produkcja pasz
chemical preservative
nutrient loss
maize
fermentation
fodder plant
nutritive component
quality
maize silage
silo
fodder production
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies