Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of abscisic acid on endogenous IAA, auxin protector levels and peroxidase activity during adventitious root initiation in Vigna radiata cuttings

Tytuł:
Effect of abscisic acid on endogenous IAA, auxin protector levels and peroxidase activity during adventitious root initiation in Vigna radiata cuttings
Autorzy:
Tartoura K.A.H.
Tematy:
endogenous auxin
mung bean
Vigna radiata
abscisic acid
auxin protector
peroxidase
cutting
root initiation
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies