Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw warunkow ekstruzji na powstawanie niejednorodnosci w rozkladzie gestosci elektronowej w produkcjach skrobiowo-bialkowych

Tytuł:
Wplyw warunkow ekstruzji na powstawanie niejednorodnosci w rozkladzie gestosci elektronowej w produkcjach skrobiowo-bialkowych
Influence of extrusion-cooking conditions on the formation of electron density inhomogeneitis in starch-protein products
Autorzy:
Jamroz J.
Pikus S.
Wlodarczyk-Stasiak M.
Olszewska E.
Tematy:
sklad surowcowy
bialka serwatkowe
ekstruzja
produkty skrobiowe
skrobia ziemniaczana
kazeina kwasowa
rozklad gestosci
niejednorodnosc
bialko sojowe
gestosc elektronowa
produkty bialkowe
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies