Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of cooking methods on vitamin C, nitrates and nitrites contents and sensory quality in brussels sprouts

Tytuł:
Effect of cooking methods on vitamin C, nitrates and nitrites contents and sensory quality in brussels sprouts
Wplyw roznych sposobow gotowania na zawartosc witaminy C, azotanow i azotynow oraz jakosc sensoryczna kapusty brukselskiej
Autorzy:
Czarniecka E.
Kowalska K.
Zalewski S.
Tematy:
zywnosc
ocena jakosci
kapusta brukselska
azotyny
gastronomia
surowce roslinne
azotany
analiza zywnosci
obrobka termiczna
witamina C
analiza sensoryczna
gotowanie
zywienie czlowieka
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies