Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Charakterystyka jakosci tuszy i podstawowego skladu chemicznego miesa tucznikow o roznej miesnosci, okreslonej za pomoca aparatu Ultra Fom oraz metoda SKURTCh

Tytuł:
Charakterystyka jakosci tuszy i podstawowego skladu chemicznego miesa tucznikow o roznej miesnosci, okreslonej za pomoca aparatu Ultra Fom oraz metoda SKURTCh
Autorzy:
Kortz J.
Rybarczyk A.
Karamucki T.
Gardzielewska J.
Jakubowska M.
Natalczyk-Szymkowska W.
Tematy:
sklad chemiczny
ocena stacyjna
mieso wieprzowe
analiza porownawcza
aparat Ultra-Fom 100
tusze wieprzowe
jakosc
pomiary
miesnosc
klasyfikacja EUROP
trzoda chlewna
dysekcja
tuczniki
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies