Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Produkty pochodzenia roslinnego a zywnosc funkcjonalna

Przedstawiono wybrane problemy rozwoju badań, produkcji i marketingu żywności funkcjonalnej w ostatnich latach na świecie. Opisano podstawowe rodzaje żywności funkcjonalnej, produkty oraz ich funkcjonalne składniki pochodzenia roślinnego.

The selected problems concerning development of studies, production and marketing of functional foods all over the world during the recent years, are presented. The basic types of functional foods, the products and their functional ingredients of vegetal origin, are described.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies