Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wczesna selekcja genotypow pszenicy o potencjalnie dobrej jakosci wypiekowej

Tytuł:
Wczesna selekcja genotypow pszenicy o potencjalnie dobrej jakosci wypiekowej
Early selection of wheat genotypes with potentially good breadmaking quality
Autorzy:
Nawracala J.
Brzezinski W.
Tematy:
genotyp
wartosc wypiekowa
krzyzowanie dialleliczne
glutenina
pszenica ozima
ziarno
selekcja roslin
odmiany roslin
genotype
baking value
diallel cross
glutenin
winter wheat
grain
plant selection
plant cultivar
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies