Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Porownanie zawartosci bialka, sacharydow i aktywnosci amylaz w ziarnie pszenzyta odmian: Lasko, Bolero i Grado

Tytuł:
Porownanie zawartosci bialka, sacharydow i aktywnosci amylaz w ziarnie pszenzyta odmian: Lasko, Bolero i Grado
Autorzy:
Stankiewicz C.
Marczak B.
Stec E.
Tematy:
pszenzyto Bolero
pszenzyto Lasko
aktywnosc
pszenzyto Grado
amylazy
zawartosc sacharydow
zawartosc bialka
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies