Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wykorzystanie ekstrakcji podcisnieniowej w analizie chromatograficznej wewnatrz tkankowych gazow cebuli

Tytuł:
Wykorzystanie ekstrakcji podcisnieniowej w analizie chromatograficznej wewnatrz tkankowych gazow cebuli
Autorzy:
Kosson R.
Tematy:
gazy
analiza chromatograficzna
tkanki roslinne
ekstrakcja podcisnieniowa
cebula
warzywa
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies