Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Fattening and slaughter value and incidence of PSE meat in crossbred pigs sired by boars of different breeds

Tytuł:
Fattening and slaughter value and incidence of PSE meat in crossbred pigs sired by boars of different breeds
Autorzy:
Blicharski T.
Pierzchala M.
Eckert R.
Tematy:
pig
breed
animal genetics
fattening
boar
animal breeding
breed selection
crossbred fattener
PSE meat
slaughter value
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies