Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw dodatku chlorku sodu na wlasciwosci reologiczne pian otrzymanych z preparatow bialek serwatkowych

Tytuł:
Wplyw dodatku chlorku sodu na wlasciwosci reologiczne pian otrzymanych z preparatow bialek serwatkowych
The effect of sodium chloride on the rheological properties of foams obtained from whey protein preparations
Autorzy:
Nastaj M
Tematy:
bialka serwatkowe
wlasciwosci reologiczne
koncentraty bialek serwatkowych
izolaty bialek serwatkowych
piany
chlorek sodu
preparaty bialkowe
dodatki technologiczne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies