Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena skazenia kadmem zboz, przetworow zbozowych i ziemniakow

Tytuł:
Ocena skazenia kadmem zboz, przetworow zbozowych i ziemniakow
Assessment of cadmium contamination in cereals, cereal products and potatoes
Autorzy:
Kot A.
Zareba S.
Wyszogrodzka-Koma L.
Tematy:
skazenie zywnosci
kadm
zboza
maka
produkty zbozowe
pieczywo
ziemniaki
zawartosc kadmu
oznaczanie
food contamination
cadmium
cereal
flour
cereal product
bread
potato
cadmium content
determination
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies