Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ogolne wymagania weterynaryjne Unii Europejskiej dotyczace pomieszczen zakladow, rozbioru i przetworstwa miesa. Czesc I

Tytuł:
Ogolne wymagania weterynaryjne Unii Europejskiej dotyczace pomieszczen zakladow, rozbioru i przetworstwa miesa. Czesc I
Autorzy:
Gmyrek R.
Tematy:
przetwory miesne
Unia Europejska
eksport
wymagania weterynaryjne
projektowanie technologiczne
przetworstwo miesa
zaklady miesne
dyrektywy
rozbior miesa
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies