Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ograniczanie oksydacji lipidow mrozonej tkanki miesniowej sledzi baltyckich przez zastosowanie nasion lnu i sezamu

Tytuł:
Ograniczanie oksydacji lipidow mrozonej tkanki miesniowej sledzi baltyckich przez zastosowanie nasion lnu i sezamu
Autorzy:
Stodolnik L.
Stawicka A.
Grochowska M.
Tematy:
wlasciwosci przeciwutleniajace
utlenianie
przechowywanie
zastosowanie
mrozenie
sezam
sledz baltycki
nasiona
mieso ryb
len
oleje roslinne
lipidy
tkanka miesniowa
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies