Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw czasu i warunkow przechowywania na zawartosc wybranych skladnikow w lisciach salaty. Cz.I. Zmiany w zawartosci wody, azotanow i azotynow

Tytuł:
Wplyw czasu i warunkow przechowywania na zawartosc wybranych skladnikow w lisciach salaty. Cz.I. Zmiany w zawartosci wody, azotanow i azotynow
Autorzy:
Borowski E.
Michalek W.
Tematy:
azotany
przechowywanie
sklad chemiczny
warzywa lisciowe
salata
ogrodnictwo
woda
azotyny
fizjologia roslin
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies