Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of additives on quality, protein degradability, intestinal digestibility and feed intake of wilted grass silages

Tytuł:
The effect of additives on quality, protein degradability, intestinal digestibility and feed intake of wilted grass silages
Autorzy:
Nowak W.
Potkanski A.
Wylegala S.
Tematy:
feed intake
additive
protein degradability
grass silage
Lolium perenne
formic acid
intestinal digestibility
propionic acid
quality
animal nutrition
organic acid
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies