Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The role of physical properties of lupine seeds in the hulling process

Tytuł:
The role of physical properties of lupine seeds in the hulling process
Autorzy:
Grochowicz J.
Andrejko D.
Tematy:
food engineering
hulling
physical property
hulling process
chemical composition
lupin
seed
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Nowadays the lupine varieties contain less alkaloid what makes it possible to use them as feed components in larger proportions. The purpose of this paper is to provide some new possibilities of improving lupine seed quality, by application of simple mechanical hulling method. The influence of hulling conditions on the quality of final product was analyzed. Some factors that affect the hulling process kinds of used equipment as well as the physical properties and chemical composition of lupine seeds were discussed. The best results of hulling process was acquired on the specially adapted roller mill. Preliminary treatment of raw material also affected the hulling process in the large scale.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies