Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Sensory traits of 13 culinary cuts obtained from carcasses of young Black-and-White slaughter cattle

Tytuł:
Sensory traits of 13 culinary cuts obtained from carcasses of young Black-and-White slaughter cattle
Autorzy:
Grzeskowiak E.
Borzuta K.
Wichlacz H.
Strzelecki J.
Tematy:
cattle
sensory evaluation
culinary cut
slaughter cattle
palatability
beef
Black-and-White breed
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies