Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of conjugated linoleic acid [CLA] addition to fodder on fattening effects, composition and quality traits of pigs` meat

Tytuł:
The effect of conjugated linoleic acid [CLA] addition to fodder on fattening effects, composition and quality traits of pigs` meat
Wplyw dodatku sprzezonego kwasu linolowego [CLA] do paszy na efekty tuczu, sklad i cechy jakosciowe miesa swin
Autorzy:
Migdal W.
Barowicz T.
Pieszka M.
Pietras M.
Kedzior W.
Tematy:
conjugated linoleic acid
feed
addition
fodder
fattening effect
animal nutrition
meat composition
meat quality
quality trait
pig meat
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies