Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Mozliwosci sterowania zawartoscia sprzezonych kwasow linolowych i kwasu wakcenowego w mleku przezuwaczy

Tytuł:
Mozliwosci sterowania zawartoscia sprzezonych kwasow linolowych i kwasu wakcenowego w mleku przezuwaczy
Dietary control of conjugated linoleic acids, and vaccenic acid concentrations in milk of ruminants
Autorzy:
Kulasek G.
Jank M.
Tematy:
przezuwacze
mleko
sprzezony kwas linolowy
kwas wakcenowy
synteza
metabolizm
zawartosc sprzezonego kwasu linolowego
zawartosc kwasu wakcenowego
czynniki zywieniowe
dodatki paszowe
oleje roslinne
olej sojowy
olej bawelniany
olej lniany
olej kukurydziany
olej rybny
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies