Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Use of agro-industrial by-products for fattening lambs: pasta factory residues. Influence on meat production and meat quality

Tytuł:
Use of agro-industrial by-products for fattening lambs: pasta factory residues. Influence on meat production and meat quality
Zastosowanie rolno-przemyslowych produktow ubocznych w tuczu jagniat: odpady przy produkcji makaronu. Wplyw na produkcje i jakosc miesa
Autorzy:
Marinucci Trabalza M.
Ippedico V.
Martino G.
Polidori P.
Loschi A.R.
Severini M.
Tematy:
wyniki produkcyjne
sklad chemiczny
masa ciala
mieso jagniece
sklad kwasow tluszczowych
zywienie zwierzat
przyrosty dobowe
odpady z produkcji makaronu
jakosc
efektywnosc zywienia
jagnieta
pasze
przemysl spozywczy
wykorzystanie paszy
tucz
owce
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies