Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Jakosc mikrobiologiczna mleka poddanego procesowi mikrofiltracji i pasteryzacji

Tytuł:
Jakosc mikrobiologiczna mleka poddanego procesowi mikrofiltracji i pasteryzacji
Autorzy:
Skrzypek J.
Cais-Sokolinska D.
Pikul J.
Skrzypek M.
Tematy:
mikrofiltracja
pasteryzacja
mleczarstwo
mleko surowe
mleko
mleko odtluszczone
jakosc mikrobiologiczna
mikroflora
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies