Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Intensyfikacja wytwarzania kwasu mlekowego przez dzikie i rekombinowane szczepy Lactococcus lactis

Tytuł:
Intensyfikacja wytwarzania kwasu mlekowego przez dzikie i rekombinowane szczepy Lactococcus lactis
Autorzy:
Wasko A.
Polak-Berecka M.
Tematy:
modyfikacja genetyczna
Lactococcus lactis
szczepy bakteryjne
kwas mlekowy
wytwarzanie
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies